Opening eindexamenexpositie

Zondag 5 Juni was het zover en is de eindexamenexpositie van de Klassieke Academie geopend. Een feestelijke dag met veel belangstelling voor mijn werk en dat van mijn medestudenten. Voorafgaand aan de opening was de diploma uitreiking.  diplomauitreikingIk mag mij nu officieel vrij beeldend kunstenaar noemen. 

Evelienen Silver LiningOp deze dag konden mijn kinderen niet ontbreken. Mijn jongste dochter Evelien heeft model gestaan voor mijn schilderij Silver Lining.  Natuurlijk wilde zij wel even op de foto met haar evenbeeld.

De expositie in Kunstlievend Genootschap Pictura is met 17 medestudenten. Dat houdt in dat ervoor iedereen beperkt plek is aan de wand.

De rest van mijn schilderijen hangen nu mooi in mijn atelier. Ik heb daar een prachtige expositie ruimte ingericht.

miniexpositie aan huisMijn atelier en expositie aan huis had ik in de middag opengesteld voor familie, vrienden en buren. Ook deze expositie is druk bezocht.

De tentoonstelling in Kunstlievend Genootschap Pictura duurt tot en met zondag 26 juni. Pictura is geopend van woensdag tot en met zondag, van 13.00 tot 17.00 uur.

De expositie bij mij aan huis is op afspraak te bezoeken.