In afwachting van mijn expositie…..

De voorbereidingen voor mijn expositie zijn getroffen. Mijn schilderijen staan keurig te wachten op hun vertrek naar Amsterdam. Zondag ga ik de auto inpakken en maandag rij ik naar Galerie Prinsengracht 795.

Ik hoef niets meer af te maken, mijn folders zijn gemaakt, visitekaartjes geprint en uitnodigingen verstuurd. In mijn atelier staarde een lege ezel mij aan. Wat ga ik dan doen?…. Schilderen natuurlijk!

Mijn jongste dochter Evelien vindt het altijd leuk om mijn model te zijn. Dus gelukkig heb ik altijd een onderwerp binnen handbereik. Mijn ezel is niet langer leeg, dit schilderij blijft er voorlopig nog op staan. Deze Evelien gaat niet mee naar mijn expositie, maar genoeg andere schilderijen om te komen bekijken.

Olieverf op doek, 70×100 cm

WIP evelien